Vad är SUP?

StandUpPaddleboard eller Stockholm SUP som det förkortas är en träningsformsom har blivit väldigtpopuläri Europa och särskilt i Sverige. Paddleboardfungerar som så att användaren står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.Join our camps & travel for Kite, Surf, Yoga & Diving
Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du ha din SUP i de flesta vattentyper och drag. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att använda din SUP, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddelbräda i.
Paddleboard
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja en relevantpaddleboard. Det gör stor skillnad i användandet avStandUpPaddle om du har valt enSUP board som är anpassad för din SUP aktivitet.Paddleboardfinns i hårt material eller som upplåsbar. Varianterna är liknande varandra, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddleboard är tillverkad för högre hastighetskompetens, har bättre glid och är bättre att ha om du vill undvika attfylla upp din paddleboard varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare.Fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den tar lite plats och att den är lätt att ta med och utforska nya vattentyper dit du rest.
SUP – SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den anpassningsbarapaddleboardfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddleboard.SUP Yoga är en träningsform som är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationenav balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
PaddleStockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällandeutforskning av Stockholms badplatser har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddleboard Stockholm runt.SUP är en hobby som passar både unga och gamla och som förmedlat en kulträningsform och aktivitet att göra när det är strålande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddleboard en upplevelse som passar förbåde nybörjaren och experten.