SUP – Vad är det?

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är enfluga som har blivit väldigtpopulär världenrunt. StandUpPaddleboard gårtillväga att en person står på en speciell surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du bruka din paddelbräda i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din SUP, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddleboard i.SUP Rider Samui – Taling Ngam, Koh Samui
SUP Board
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rätt paddle board. Upplevelsen skiljer sig stort med StandUpPaddle om du har valt en paddelbräda som är anpassad för din SUP aktivitet. Paddelbräda är tillgängliga i två olika varianter. Till synes är båda alternativen lika, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddelbräda är skapad för högre hastighet, har ett starkare glid och är ett bra alternativ om du vill undvika att pumpa upp din SUP varje gång och vill ut i vattnet snabbare. Fördelen med en uppblåsbar SUP är att den tar lite plats och att den är lätt att ta med och prova på nya vattendrag när du reser.
SUP – SUP Yoga
SUP finns i olika varianter och med den specialdesignade paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddelbräda. SUP Yoga är en träningsform som är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
PaddleStockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms skärgårdar har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. SUP är en träningsform som är till för både unga och gamla och som förmedlat en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är fint Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är StandUpPaddle ett bra val som passar för allaåldrar https://stockholm-sup.se/.