Skönhetskliniken

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vi utför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. Hos oss finnsdet legitimerad personal som behandlar områdena botox, fillers och behandling av microtoxin och bodysculpting. Vår legitimerade personal utmärker sig för deras breda kunskap och moderna perspektiv på behandlingar inom skönhet.
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige.Göteborgs bästa skönhetskliniker – Thatsup
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och debehandlingar som du gör på vår skönhetsklinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett alternativ för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg.

Filler Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har fillers erbjudande, utan att vara en legitimerad klinik. Vi erbjuder legitimerad personal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers.
Vi gör allt för att våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads beautyclinics har att erbjuda.

BotoxGöteborg
På vår skönhetsklinik i Göteborg erbjuder vi även Botox. Botox är ett toxin som man behandlar med oftast i ansiktet för att påverka olika områden och ändra musklernas form, men kan även användas för svettbehandling på olika områden av kroppen. Under de senaste åren har botox behandlingar som innebär lyft ökat i popularitet på skönhetskliniker Stockholm, skönhetskliniker Göteborg och i övriga städer. Botox behandling med lyft för ögonbryn, läppar och mungipa har varit speciellt efterfrågat på vår skönhetsklinik i Göteborg.
Botox är användbart till mer saker än endast skönhet. Botox behandlingar har visat sig vara effektiva mot fler muskelområden än ansiktet. Botox är bra mot exempelvis huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i muskler som är överspända. En vanlig behandling som vi får göra på vår skönhetsklinik är exempelvis botox i pannan som gör att dina muskler slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till symptom som migrän.

BästaAnsiktbehandling i Göteborg
Förutom våra behandlingar med botox och fillers, behandlar vi hela ditt ansikte på vår skönhetsklinik Göteborg med microtoxin. En microtoxin behandling kan motverka skönhetsfel, ge ansiktet ett lyft eller för att motverka synliga åldersförändringar för att välja några utav skälen till en behandling på en skönhetsklinik. Främst använder vi oss av microtoxin för att rengöra ansiktet och behandla huden med små doser av botox för att släta ut förekommande rynkor som stör profileringen. En ansiktsbehandling på vår klinik ger en noggrann rengöring av dina porer, ökad stimulans i ditt ansikte och en finare lyster för att nämna några av fördelarna med en ansiktsbehandling hos oss. Efter en ansiktsbehandling på vår skönhetsklinik minskar dina porer och din hy stärks och får ett märkbart lyft med ett vackert ”glow”.